неделя, 28 август 2016 г.

2018

2018 година е година на  кучето.

На мястото на двете огнени години идва елементът на Земята  с представител жълто земно куче. Под егидата на този зодиакален знак под патронажа ще бъде новата 2018 г. Следващата година ще се характеризира с тиха и спокойна атмосфера, на заден план отиват  страстите и емоциите, земята под краката  ще бъде здрава и стабилна. Това се отнася за  всички области на живота и дейностите на хората, включително политиката и дори природата.


Като цяло, годината 2018 ще бъде доста стабилна и спокойна. За късмет кучето е верен спътник през цялата 2018 година. Земното Жълтото куче обаче няма да прояви преданост към тези, които проявят мързел и  за тях ще настъпи не просто спокойствие, а  "застой".  За усърдните, тази година ще предостави възможност да постигнат хармония и ред в много области на живота, стабилност в икономиката. Година на Жълто куче ще бъде чудесен период за сключване на бракове, раждане на деца.

 Годината на Земното куче за мнозина ще се превърне в символ на истински надежди и тайни мечти, затова е важно как ще се срещнете с годината 2018 предварително. Как да поглезите новата годината, как да украсите дома си , за да привлече вниманието на къмсета към себе си? Правилната подготовка, планираните събития, вкусното и полезно меню ще помогнат не само да отпразнуваме Нова година забавно и интересно, но и  да извлечем късмет през следващите 365 дни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар